Tahniah Kepada 2 Orang Bakal Pengantin

11 May

PASTI Wilayah Persekutuan mengucapkan tahniah kepada 2 orang ahli lembaga pengarah PASTI Wilayah Persekutuan yang akan melangsungkan walimah mereka pada awal bulan Jun ini. Mereka ialah Cikgu Abdul Karim bin Abdul Rahim dan Sdr. Zulkarnain Bin Borhan.

Cikgu Abdul Karim akan melangsungkan walimahnya di Kota Kinabalu, Sabah manakala Sdr. Zulkarnain akan melangsungkan walimahnya di Kuala Terengganu, Terengganu.


Cikgu Karim menerima sumbangan daripada Cikgu Yusoop

PASTI Wilayah Persekutuan juga telah menyampaikan sumbangan kepada mereka dalam mesyuarat bulanan PASTI Wilayah Persekutuan pada hari Ahad 9 Mei baru-baru ini di PASTI Al-Hidayah sebagai tanda penghargaan. Sumbangan telah disampaikan oleh Cikgu Yusoop Abdul Hamid.

Sdr. Zulkarnain menerima sumbangan daripada Cikgu Yusoop

PASTI Wilayah Persekutuan mendoakan kebahagiaan mereka sehingga ke akhir usia dan moga istiqamah di dalam perjuangan PASTI Wilayah Persekutuan selepas berwalimah. Tahniah diucapkan sekali lagi.

Advertisements

2 Responses to “Tahniah Kepada 2 Orang Bakal Pengantin”

  1. Rabiah Zakaria June 3, 2010 at 8:07 am #

    Selamat penganatin baru kepada kedua-dua ALP semoga berkekalan hingga ke akhir hayat dan semoga dapat mengharungi cabaran berumahtangga……

  2. kakde June 17, 2010 at 10:32 am #

    salam..tahniah di ucapkan kepada sdra Zul dan cikgu karim kerana telah mendirikan masjid,di doakan semoga berbahagia keakhir hayat.Harap lebih bersemangat dalam melaksanakan tugasan di Pasti selepas mendirikan rumahtangga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: