Mesyuarat pertama 2011

26 Jan

Mesyuarat pertama tahun 2011 Pasti Wilayah Persekutuan telah diadakan seperti biasa di pasti Al-Hidayah, Keramat pada Ahad 23 Januari yang lepas. Perancangan selama setahun menjadi ajenda utama mesyuarat ini. Program-program perlu disusun untuk memastikan ianya berjalan lancar tanpa mengganggu jadual tahunan yang begitu padat.

Pasti WP telah betambah lagi dua buah iaitu Pasti Nur-Hidayah di Lembah Pantai dan Pasti An-Najah di Segambut (pasti ini telah mula beroperasi pertengahan tahun lepas). Pasti As-Salam telah berpindah ke rumah yang lain, tapi ditempat yang berdekatan.

Pelajar telah bertambah melebihi 1,000 orang murid. bertambah dalam 200 orang dari tahun lalu. Pasti bertambah, murid bertambah, guru bertambah, AJK juga bertambah (Sdr Fadhil telah dilantik untuk menguruskan kelas 4 tahun, K4T) membantu Cikgu Zuraidah. Bebanan dan cabaran juga bertambah untuk kami menguruskan semua ini. Semoga Allah menuangkan kesabaran kepada kami semua dan memudahkan urusan kami. Doa anda semua kami perlukan dalam mendepani tahun yang penuh cabaran ini.

Ust Adlin sedang mempengerusikan mesyuarat

Cikgu-cikgu khusyuk mendengar

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: