Ust Adlin kekal Pengarah Pasti WP

12 May

Dewan Pemuda PAS Wilayah Persekutuan dalam mesyuaratnya yang pertama telah bersetuju untuk mengekalkan Ust Mohd Adlin Salleh sebagai Pengarah PASTI Wilayah Persekutuan. Dengan keputusan ini Ust Adlin akan kekal memegang jawatan ini untuk tempoh 2 tahun lagi. Kami ALP Pasti WP menerima keputusan ini dengan hati gembira dan yakin keputusan ini adalah keputusan yang tepat. Dalam tempoh sepanjang Ust Adlin memikul amanah ini, dalam kesibukan beliau sebagai Yang Di Pertua Pas Lembah Pantai, Pasti WP telah menjadi semakin teguh dan perkasa. Jumlah Pasti dan pelajarnya yang bertambah dari tahun ketahun antara bukti kejayaan ini. Syabas Ust Adlin, mudah-mudahan Allah akan terus memberkati dan memudahkan beliau membawa Pasti ke merju kejayaan. Way to go Ustaz! We are right beside you.

Advertisements

3 Responses to “Ust Adlin kekal Pengarah Pasti WP”

 1. Pengarah PASTI WP. May 13, 2011 at 2:55 am #

  Terima kasih di atas sokongan dan dokongan semua rakan khususnya ALP negeri iaitu Tn Hj Halid, Ir Hj. Hassanal,Kak Rozi, Cikgu Yusof, akhi Fadhil, abg Rahman, Ust. bakar, abg Zaidi, akhi Haris, akhi Azim,cikgu Karim, akhi Syukri, MGP terutama kak Fauziah, cikgu Masitah, cikgu Zuraidah dan semua barisan guru PASTI WP.

  Kita adalah satu keluarga. Jom, kita gandakan usaha dan tenaga ke arah kebangunan PASTI WP ke arah yang lebih cemerlang…Hanya kepada Nya diserahi segala urusan…

 2. Ummu sulaim May 15, 2011 at 9:41 am #

  Salam. Tahniah kpd ustz adlin d atas prlantikn sml sbg pengarah pasti wp. Teruskn utk brsm2 mncapai peningktn trtinggi bg pasti wp. Syabas dn tahniah.

 3. nazzli May 16, 2011 at 4:27 pm #

  Syabas n tahniah Ustaz….ustaz x blk trengganu ke…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: