Postmoterm Sukan PASTI Malaysia & Mesyuarat Unit Sukan PASTI WP

1 Jul

image

image

image

Hari ini 2 Julai 2011 Unit Teknikal Sukan telah bermesyuarat di PASTI Al- Hilmi dan membincangkan Gerak Kerja Unit Sukan sambil bermuhasabah atas kekalahan Kontijen Bola Sepak & Bola Jarring Di temasya Pesta Sukan PASTI Malaysia.
Pengarah Unit Teknikal Sukan, Sdr Haris memberi motivasi dan bersedia dengan persediaan Sukaneka PASTI WP & Sukaneka K4T yang akan diadakan selepas Aidilfitr.

Advertisements

4 Responses to “Postmoterm Sukan PASTI Malaysia & Mesyuarat Unit Sukan PASTI WP”

 1. nazzli July 2, 2011 at 4:31 pm #

  tak pe,,,,thndepan cuba lagi,,,,amin…

 2. sofia July 5, 2011 at 4:34 pm #

  insyaAllah thn dpn msh ade…PASTU wilayah pasti akn menang 😀

 3. ummu sulaim July 11, 2011 at 6:37 am #

  salam… tahniah kepada pasti wp wlpun tidak mendapat ape2 kemenangan, tp semangat yg dibawa bersama oleh guru2 dan para delegasi , amat membanggakan. dalam setiap pertandingan, memang kemenangan yang dicari. tetapi , jk ape yg dicita gagal di gapai, bersyukurlah. sekurang2nya , kita tahu, semua orang menyokong kita. parents yg sanggup sama2 berkonvoi dan yang penting sokongan yang x berbelah bagi dari alp pasti wp. insya-allah, thn depan tingkatkan lagi usaha. kl thn ni, kita kalah, kita kaji ape kelemahan yang ade. semua perlu berlapang dada menerima kklhn ini. tapi…. jangan menyerah kalah. agak2nya, nak minta tuan pengarah turun pdang sekali kot latih budak2. baru ade semangat dan aura yg lebih maksimum kot… apepun, selamat berjaya di masa mendatang.

 4. ummu sulaim July 11, 2011 at 7:07 am #

  tahniah dan syabas kepada pengarah teknikal sukan haris dan ajk2nya, abang rahman dan abang zaidi di atas ketabahan dan kesabaran melatih pelajar2 bolasepak. mmg geram dengan sikap budak2 ni, tp mereka tetap dengan rela turun setiap minggu utk melatih dengan penuh ikhlas dan semangat yang tinggi. kl mereka mengalah, siapalah yang sanggup…. tahniah dan syabas juga kepada semua guru-guru yang gigih melatih pasukan bolajaring pasti wp. tak ape… kepada cikgu zuraidah dan geng2 yang lain, jangan putus asa. kuatkan semangat … dan tahun depan kita tingkat kan usaha dan kekuatan pasukan, insya-allah, ade rezeki, akan lebih baik dari tahun2 sebelumnya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: